Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Stories Over ons Werken bij

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

wauwau

Onbegrensd ondernemen met retesnel zakelijk glasvezel van wauwau.

Een wereld zonder online is vandaag de dag niet meer voor te stellen. Van shoppen tot aan het onderhouden van je sociale contacten of het streamen van muziek en series. We kunnen niet meer zonder. Wat geldt voor de consument, geldt minstens zo hard voor de zakelijke markt. En wil je ongestoord gebruik kunnen maken van zakelijke diensten dan is een betrouwbare, maar vooral retesnelle verbinding essentieel.

Glasvezel is het antwoord. Gelukkig biedt wauwau uitkomst, tegen een eerlijke prijs. Zij gaan de strijd aan met het glasvezelmonopolie van de huidige grote spelers in de markt. Zo helpen zij kabeltje voor kabeltje MKB-Nederland aan een betaalbaar, snel en stabiel glasvezelnetwerk. Het netwerk van de toekomst.

Samenwerking met Hello Fixers en Gradient

Maar hoe maak je wauwau strijdklaar? Een mooie samenwerking met de creatievelingen van Hello Fixers en de specialisten van B2B digital marketing agency Gradient was het antwoord. Daarbij is Hello Fixers verantwoordelijk geweest voor de herpositionering van wauwau en het tot leven roepen van de glasvezelmonopolie campagne die multi-channel is ingezet. Alles om ervoor te zorgen dat de boodschap helder is voor MKB-Nederland en wauwau samen met hen het monopolie kan begraven.

Anderzijds heeft Gradient zich beziggehouden met de inrichting van Hubspot. Een marketing automation platform dat zorgt voor maximaal inzicht in de customer journey van (potentiële) klanten.

Schouders eronder

Onze uitdaging? Het neerzetten van een website die de eerder genoemde herpositionering van wauwau ademt. Die als verlengstuk dient van de campagnes én een optimale bestelflow bevat voor de hoogst mogelijke conversie. Uiteraard met een volledige Hubspot integratie. En dat alles in een tijdsbestek van, pak ‘m beet, 2 maanden. Kortom: schouders eronder en gaan!

De eerste stap was het neerzetten van een UX/UI design. Stap voor stap zijn we samen met Hello Fixers en Gradient tot de nieuwe vormgeving van de website gekomen. Daarbij speelt de interface design software van Figma een belangrijke rol in onze toolkit. Het gebruik van deze software legt de brug tussen de design en development fase. Belangrijke details rondom de (technische) styling zitten verweven in de ontwerpen waardoor tijdens de ontwikkeling niets over het hoofd wordt gezien.

Onze keuze om de vernieuwde website met Webreact uit te gaan werken was snel gemaakt. Webreact laat al in het voorstadium zien dat ze proactief meedenken aan een optimaal resultaat. Ook gedurende het proces is Webreact een super betrouwbare partner gebleken om mee samen te werken.

Eenvoudig in beheer

De website hebben we component based ontwikkeld waarbij een visuele editor gebruikt kan worden voor het beheer. Een inrichting die ervoor zorgt dat de klant, of een externe partij, op een eenvoudige manier de website zelf kan beheren en er geen afhankelijkheid is van ons als development partij.

Voor bezoekers hebben we het leven makkelijker gemaakt door de inbouw van een locatie checker die gebaseerd is op een postcode in combinatie met een huisnummer. Doordat we de koppeling hebben gelegd met een landelijke adressen database kan er, met relatief weinig input van de aanvrager, snel worden gecontroleerd of wauwau al dan niet beschikbaar is op het opgegeven adres.

Vanzelfsprekend hoort bij een leverancier van razendsnelle glasvezel ook een snelle website. Reden genoeg om de website onder de motorkap optimaal af te stemmen op de onderliggende infrastructuur. Het eindresultaat is een website die niet alleen converteert, maar ook een mooie score behaalt binnen Google PageSpeed (90+ op desktop).