Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Onderhoud en support

Wil je zekerheid en gemak? Dan kies je voor 24/7 beheer van Webreact. Een essentiële service wanneer jouw online dienstverlening bedrijfskritisch is. Van applicatie (website of webshop) tot aan de onderliggende cloud infrastructuur: wij monitoren en beheren het geheel en grijpen in wanneer nodig. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Volledige ontzorging

Een snelle, veilige en stabiele website is vandaag de dag een minimale vereiste voor het behalen van jouw business doelstellingen. Vanuit commercieel oogpunt kan een trage website het verschil betekenen tussen wel of niet converteren. Vanuit juridisch oogpunt wil je maximale veiligheid op applicatie- en serverniveau. Een datalek kan desastreus zijn voor het imago dat je hebt opgebouwd.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om het beheer van applicaties en servers onder onze eigen hoede te nemen. Zo voorkom je dat er meerdere partijen verantwoordelijk zijn voor de bereikbaarheid van jouw website of webshop. Het voorkomt situaties waarbij diverse betrokkenen naar elkaar wijzen in geval van nood. Wij kunnen razendsnel ingrijpen wanneer nodig en hebben zowel de kennis als bevoegdheid om dit op meerdere niveaus te doen. Voor klanten betekent dit volledige ontzorging en één aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Service Level Agreement

Wil je maximale zekerheid? Ons Service Level Agreement biedt in dat geval uitkomst. Daarin leggen wij afspraken met elkaar vast over de uptime en responstijd. Daarnaast krijg je toegang tot onze storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.