Digital Marketing

De mogelijkheden op het gebied van Digital Marketing zijn eindeloos. Maar ook voortdurend aan verandering onderhevig. Het is lastig om deze ontwikkelingen zelf op de voet te blijven volgen. Een start maken lukt vaak nog wel, maar het is fijn om een ervaren partner aan je zijde te hebben die met je meedenkt om maximale resultaten te behalen.

Niet voor jou, maar mét jou

Jouw partner online

Samen met jou maken wij een concreet plan waarin we de meest effectieve Digital Marketing strategie voor jouw bedrijf opzetten. We denken na over doelstellingen (korte en lange termijn) en zoeken naar de doelgroep die het beste aansluit op jouw producten en/of diensten. Op deze manier werken we vervolgens gericht naar deze doelstellingen toe, zodat er maximale resultaten behaald worden!

Online boost nodig?

We zijn er voor jou!

Heb jij een prangende vraag die je onze Digital Marketing experts wil stellen? Of heb je behoefte aan een partner om te sparren over een marketing kwestie? Ons team helpt je graag!

Specifieke Digital Marketing diensten

Wat wij dan allemaal doen met Digital Marketing? Behalve dat het de basis vormt van een goede online vindbaarheid van jouw website of webshop, zorgen wij er ook voor dat je relevant blijft voor jouw doelgroep. Laten we dit samenvatten in de volgende zes diensten.
https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_tablet_search.svg

Google Ads

Succesvolle advertenties, waarmee je bovenaan staat in Google, zorgen voor een goede online vindbaarheid van jouw bedrijf. Onze gecertificeerde specialisten helpen je graag verder met effectieve campagnes met meetbare en winstgevende resultaten.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_smartphone_heart.svg

Social media marketing

De kans is groot dat je al actief bent op social media. Maar weet je hier ook alle kansen voor jouw bedrijf te benutten? Onze ervaren specialisten denken graag mee over een complete en effectieve social media strategie voor jouw bedrijf.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_mail_multiple.svg

E-mail marketing

Met e-mailmarketing is het mogelijk om jouw doelgroep op een persoonlijke manier te benaderen, informeren en tot conversie te verleiden. We denken graag met je mee over de juiste strategie en doelstellingen om jouw e-mailmarketing succesvol te maken.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_cloud_refresh.svg

Marketing automation

Marketing automation heeft alles te maken met het automatiseren van je marketing activiteiten. Hierdoor is groei makkelijker te realiseren én worden je werkzaamheden ook nog eens vergemakkelijkt!

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

Conversie-optimalisatie

Er komt al veel verkeer op je website of webshop, maar haal je hier ook alles uit? Conversie-optimalisatie is een manier om meer omzet uit bestaande bezoekers te halen. Door gestructureerd te analyseren en te testen, kunnen veranderingen die beter resultaat opleveren worden toegepast.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_cart_upload.svg

Funnel optimalisatie

Met funnel optimalisatie analyseren en testen we specifiek de stappen die bezoekers doorlopen om een gewenste actie uit te voeren, zoals een aankoop of inschrijving. Knelpunten in het proces worden in kaart gebracht en verbeteringen worden toegepast.

Mogelijkheden bespreken?

'Met de inzet van Digital Marketing zorg je ervoor dat je groeiambities behaalt kunnen worden. Samen brengen we graag de mogelijkheden voor in je kaart.'

Jelmer Holtes

Founder / developer