Heb jij een supertof online project? Wij gaan het graag met je aan.

Je bent online aanwezig. Dat is al stap één. Maar je hebt geen idee hoe je daar nog meer uithaalt. De oplossingen van toen werken nu niet meer genoeg in je voordeel. Je weet dat de trends giga-snel veranderen, maar hoe bereid je je daar met een stabiele oplossing op voor?

Het zijn logische vragen waar veel ondernemingen tegenaan lopen. Wij begeleiden je in het vinden van de antwoorden. Een website is nog maar het begin. Van daaruit zijn er allerlei mogelijkheden die jouw online aanwezigheid kunnen versterken. En ja, dat is een continu proces. Hoe vinden we de oplossingen die jullie als onderneming verder helpen? We kijken hiervoor naar zes gebieden.

Concept

Je hebt een fantastisch idee. Hoe maak je dit concreet én een beetje sexy? Ons creatieve team werkt jouw idee uit tot een concept. Een concept dat past bij je merk en doelstellingen. Dit concept kunnen we vervolgens van begin tot eind voor je uitrollen.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_laptop.svg

Websites

Je wilt een gloednieuwe website, of je wilt je oude website restylen. Dat begint met een sterke visie en een even sterk verhaal. Hoe vertaal je die boodschap op een gebruiksvriendelijke manier? Dat doen onze webbouwers voor je.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Webshops

Je snapt de kracht van online verkoop. Je hebt allang door dat je duizenden mensen blij kunt maken met jouw producten. Wat ontbreekt? Een gebruiksvriendelijke, goed functionerende webshop die past bij je merk.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

Online marketing

Je bent online, de basis ligt. Maar hoe laat je je doelgroep weten waar je te vinden bent? Onze online marketeers zoeken naar dé manieren die jouw bedrijf een gunstige ranking in zoekmachines geven en versterken je online positie.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Onderhoud

Je website draait. Alles loopt op rolletjes. Maar blijft dat zo, ook na alle updates en vernieuwingen? Ja. Met onze onderhoudsdiensten zorgen wij dat jij geen enkel omkijken hebt naar je website, zodat je veilig en up-to-date online blijft.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_cloud.svg

Hosting

Alles lekker onder één dak, dat vind je prettig. Dus je website? Die kun je ook gewoon bij ons hosten. We zorgen dat jouw website op verschillende servers staat die dagelijks worden geüpdatet. Zo kan er nooit iets misgaan.

Dit beloven we jou

Een betrouwbare partner is voorwaarde voor jouw online continuïteit. Daarom zullen we ons altijd inzetten om het onderstaande waar te maken.
https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_cloud_refresh.svg

Backups

We zullen altijd zorgen dat we de back-up van jouw website op twee afzonderlijke servers opslaan. Elke dag opnieuw. Zo slaap jij een stuk lekkerder.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_lock.svg

Veiligheid

We zullen al je online data supersafe houden. In de cloud, maar extra beveiligd. Zo belandt er niks gevoeligs op straat.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

Altijd up-to-date

We zullen jouw website, alle plugins en alle applicaties altijd op de laatste versies laten draaien. Updaten? Dat doen wij voor je.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/arrows_check.svg

Kwaliteit

We zullen ons stinkende best voor je doen om je een gouden product te leveren. Dat behoeft geen uitleg. Dat is logisch.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

Rete snel

We begrijpen jouw ongeduld en gewilligheid om stappen te maken. Daarom zullen we de projecten razendsnel – maar goed! – uitvoeren.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_mail_refresh.svg

Altijd op de hoogte

We beloven je dat we je op de hoogte houden van toffe oplossingen die we bedenken. Uiteraard zijn die relevant voor jouw doelen.

Niet voor, maar samen

Het tofste van mijn vak vind ik dat we bij Webreact niet bezig zijn met iets maken voor de klant, maar met de klant.

Jelmer Holtes

Founder / developer