WordPress hosting

Bij Webreact begrijpen we als geen ander dat elke seconde telt. Voor de meest optimale gebruikerservaring en hoogste conversie is razendsnelle en stabiele hosting essentieel.

Met WordPress hosting van Webreact ben je zeker van snelle, stabiele en veilige hosting. Je maakt gebruik van een state-of-the-art infrastructuur welke volledig redundant is uitgevoerd. We maken elke 24 uur geautomatiseerd back-ups zodat verlies van data tot het verleden behoort.

Waarom WordPress hosting van Webreact?

Online succes begint bij snelle, stabiele en veilige hosting.
Hosting welke wij met trots aanbieden.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_bolt.svg

State-of-the-art infrastructuur

WordPress hosting van Webreact maakt gebruik van de infrastructuur van Google Cloud. Eén van de grootste leveranciers van cloud-oplossingen ter wereld. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van de nieuwste technologie op het gebied van infrastructuur. Je bent dus zeker van de ‘latest and greatest’ hardware.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/software_layers1.svg

Redundant uitgevoerd

Onze cloud-infrastructuur is redundant uitgevoerd. Dat betekent dat de kans op downtime wordt gereduceerd tot vrijwel nul. Bij falende hardware wordt er automatisch overgeschakeld op back-up hardware waardoor de beschikbaarheid van jouw website of webshop niet in het gedrang komt.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_folder_multiple.svg

Elke 24 uur een back-up

Standaard maken wij elke 24 uur een back-up van jouw website of webshop met een maximale retentie van 90 dagen. Dit betekent dat een back-up van maximaal 90 dagen teruggezet kan worden. Een extra laag van zekerheid die ervoor zorgt dat verlies van data voorgoed tot het verleden behoort.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_world.svg

Een CDN met wereldwijde dekking

Heeft je website of webshop veel bezoekers uit het buitenland? Met ons CDN (Content Delivery Network) wordt de afstand tussen je bezoekers en de server die jouw website serveert zo klein mogelijk. Het is een wereldwijd netwerk aan servers wat garant staat voor snelheid.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_cloud_plus.svg

Op- en afschalen in een handomdraai

Net een nieuw product gelanceerd? Een evenement dat plaatsvindt? Een nieuwsbericht welke viral gaat? Met WordPress hosting van Webreact is dit geen enkel probleem. Geen downtime, geen migraties... maar volledig geautomatiseerd op- en afschalen. Wel zo fijn!

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_lock.svg

AVG/GDPR-compliant

De Algemene Verordering Persoonsgegevens (afgekort AVG) schrijft voor dat persoonsgegevens binnen de Europese Economische Ruimte worden bewaard. WordPress hosting van Webreact is AVG-compliant, jouw data staat in Europa.

Onze pakketten

Meer of minder resources nodig? Op- en afschalen kan in een handomdraai. Zonder downtime of migraties. Wel zo prettig.

Start

15,-

per maand
 • 2.5 GB Storage
 • 1.000 bezoekers p/m
 • 30 dagen back-up retentie
 • Varnish caching
 • CDN caching
Bestellen

GrowAanbevolen

45,-

per maand
 • 5 GB Storage
 • 5.000 bezoekers p/m
 • 90 dagen back-up retentie
 • Varnish caching
 • CDN caching

Professional

60,-

per maand
 • 10 GB Storage
 • 25.000 bezoekers p/m
 • 90 dagen back-up retentie
 • Varnish caching
 • CDN caching
Bestellen

Professional Plus

€ 100,- / per maand

Voor de grootgebruiker hebben wij het Professional Plus pakket in het leven geroepen. Hiermee bedien je tot 300.000 bezoekers per maand en maak je gebruik van 25 GB aan razendsnelle SSD opslag.

Voor optimale snelheid wordt Varnish Caching ingezet en wordt content vanuit ons wereldwijde CDN (Content Delivery Network) uitgeserveerd. Dagelijks worden er back-ups gemaakt met een retentie van 90 dagen.

Geef het onderhoud uit handen

De beste performance wordt gecreëerd door optimale samenwerking tussen infrastructuur en software. Het up-to-date houden van software kan een uitdaging vormen...

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_exclamation.svg

Nooit meer een ‘kapotte’ website

Moe van WordPress, plug-in & thema updates? Is je website ‘kapot’ na het updaten? Met het WordPress onderhoud van Webreact hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Wij zorgen dat je website continu up-to-date is. Is je website niet compatibel met nieuwe updates? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je website blijft functioneren na iedere update.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_lock.svg

Optimale veiligheid

Kwaadwillende zijn en zullen altijd aanwezig zijn op het internet. Naast het gebruik van sterke wachtwoorden is het extreem belangrijk dat alle gebruikte WordPress software continu up-to-date is. Op die manier is jouw website niet vatbaar voor kwetsbaarheden en maak je het kwaadwillende moeilijker om schade aan te richten.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_clockwise.svg

Besteed je tijd beter

Wat zou je doen als je nooit meer je tijd kwijt was aan het troubleshooten van vreemde problemen op je site. De oneindige zoektocht binnen de WordPress fora is verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de website continu blijft draaien zodat jij je kunt focussen op het publiceren van nieuwe content of het laten groeien van je brand of business.

Wil jij klaar voor de toekomst zijn?

Wil je gebruikmaken van alle voordelen van cloud-technologie? Kies dan voor WordPress hosting van Webreact. Bel of mail en we helpen je graag verder.

Jelmer Holtes

Founder / developer