WordPress migraties

Een migratie is nodig wanneer je een WordPress website wilt verplaatsen. Bijvoorbeeld als de website op een nieuwe domeinnaam of URL getoond moet worden. Ook komt een migratie voor wanneer een website naar een andere hostingpartij verhuist moet worden.

Webreact ondersteund je graag bij dit proces. Bovendien kunnen we je voorzien van WordPress hosting op ons eigen platform. Wanneer je huidige hostingpartij frequente performance problemen heeft of wanneer de technische ondersteuning ieder probleem wijt aan het CMS kan een migratie een logische stap zijn.

Platformonafhankelijk

Iedere partij, ieder platform.

Omdat wij migraties uitvoeren voor een grote groep klanten maakt het niet uit bij welke partij de website is ondergebracht. Of je website nu draait op het nieuwste cloud-platform of een server op je zolderkamer, wij migreren de data! Uiteraard kunnen we je voorzien van advies op maat als je op zoek bent naar een nieuwe hostingpartij.

Support

We zijn er voor jou!

Heb jij een prangende vraag die je onze WordPress experts wil stellen? Ons supportteam beantwoordt ze graag. Hoe bereik je hen? Gewoon even bellen, een mailtje sturen of… start een live chat.

Onze aanpak

Het stappenplan

Na een kort kennismakingsgesprek vragen we je om de inloggevens van de huidige WordPress website. We nemen een kijkje in je site zonder dat we wijzigingen maken. Hierna ontvang je direct en geheel vrijblijvend een offerte voor de migratie. Bij eventueel akkoord vragen we aanvullende gegevens op en plannen we de migratie in.  In de meeste gevallen kunnen we de migratie dezelfde dag nog uitvoeren!

Bespaar tijd.

Bespaar geld. Migraties made easy.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_eye.svg

Geen downtime

Door het gebruik van een effectief en lightweight migratie stappenplan garanderen we dat er geen impact is op de live-website gedurende de migratie.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_spread_text_bookmark.svg

Multisite

Wil je een WordPress multisite migreren? Voor Webreact is dit geen probleem. Ook migreren we op wens websites in of uit een multisite netwerk.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Meer dan migraties

Naast de datamigratie kunnen we je e-mail migreren, domeinnamen verhuizen en de DNS zone instellen.

Je website laten migreren?

Tijd om je website of webshop door Webreact te laten migreren? We helpen je graag!

Nils Ringersma

Digital Engineer