WordPress website

Bij Webreact ontwikkelen we doordachte en gebruiksvriendelijke websites. Al onze developers hebben veel “hands-on” evaring in het opleveren van een intuïtieve en interactieve WordPress website.

Een website waarmee jij je business of brand laat groeien en gemakkelijk nieuwe content kunt publiceren. Entrepreneurs en de beste developers: we zijn een oplossingsgericht digitaal powerhouse.

Een digitaal powerhouse

We implementeren de nieuwste digitale tools en versterken de online presence. Hierdoor genereer jij nieuwe business – en ziet je website er gelikt uit terwijl je dit doet!

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

Strategie

Een nieuwe website online plaatsen en je product of brand zichzelf laten verkopen? Onwaarschijnlijk! Je hebt een strategie nodig om je business in lijn te brengen met je online presence. Webreact helpt je de focus te leggen op dat wat je probeert te bereiken. Met een strategisch plan kun je meters maken. Webreact staat voor je klaar.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/software_pencil.svg

Content

Wat heb je aan een toffe website als deze geen goede content heeft? Het is essentieel dat ook de boodschap van je website voldoende aandacht krijgt. De content moet onderscheidend zijn en kunnen overtuigen. Daarom kijken wij verder dan het design om jouw brand succesvol te maken.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Webdevelopment

Custom webdevelopment is iets dat we bij Webreact tof vinden. Veel projecten vereisen een stuk maatwerk. Wijzigingen aan thema’s, het ontwikkelen van een nieuwe plugin of API-integraties. Je website moet precies dat doen wat je ervan verwacht. Webreact neemt met minder geen genoegen.

Recente projecten

We hebben onze waarde al aan veel klanten mogen bewijzen. De meest recente projecten delen we hier. Ze zijn een mooie weerspiegeling van de veelzijdigheid van onze opdrachten.

SpaceXperience

Website

Xaraa

Webshop

Woodstories

Webshop

Zijn er vragen?

We houden van koffie. Samen koffie drinken is nóg leuker. Daarom ben je altijd welkom. Bel je eerst even voor een afspraak?

Jelmer Holtes

Founder / developer