Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Digital Design

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works”, een doeltreffende quote van Steve Jobs over design. Een exemplaar die de essentie weergeeft van design en de reden waarom wij veel waarde hechten aan het volledige designproces. Inclusief wireframing en prototyping.

Prototyping als basis voor conversie

De tijd dat klanten ons vroegen om een ‘mooi’ ontwerp te creëren, voor bijvoorbeeld een website of webshop, ligt gelukkig achter ons. Mooi staat namelijk niet per definitie gelijk aan conversie. En conversie is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Of het nu gaat om het genereren van whitepaper downloads, contactaanvragen of harde verkopen in een webshop: de conversiefunnel moet kloppen.

Daarom start het designproces altijd met het ontwikkelen van wireframes. Blauwdrukken van de toekomstige pagina’s en componenten. Deze blauwdrukken vormen de basis van het prototype dat we ontwikkelen. Deze creëren wij voor desktop en mobiel. Gedrag op een mobiel apparaat verschilt wezenlijk met gedrag op een desktop of laptop. Elk aspect moet kloppen. Als bezoeker van jouw toekomstige website of webshop wil je belangrijke acties met slechts enkele klikken of swipes kunnen voltooien.

Doordat wij ons verdiepen in bezoekersgedrag en onze aannames testen, kun jij het onderscheid maken binnen jouw branche.

Details zijn geen details. Ze zijn het design.

Zodra de fundering is gelegd ontwerpen wij de grafische schil. Creatie die gebaseerd is op de richtlijnen zoals omschreven in een branding guide. Is er geen branding guide beschikbaar of is er behoefte aan een nieuwe visuele identiteit? Ook rebranding vind je terug op onze menukaart.

Onze designers zorgen voor prikkelende ontwerpen. Ontwerpen die vragen om gebruikt te worden. Die nieuwsgierig maken en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn voor optimale conversie. Daarbij hebben we uiteraard oog voor detail. Het samenspel van details maakt uiteindelijk het design.

Intensieve samenwerking

Het designproces doorlopen we samen. Daarbij nemen we jou bij de hand en maken we samen keuzes. Vanzelfsprekend kun je daarbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring. We vinden het simpelweg belangrijk dat klanten een wezenlijk onderdeel zijn van het proces. Die nauwe betrokkenheid is wat onze klanten waarderen.

Bij onze rebranding heeft Webreact gezorgd voor een uitstekende doorvertaling van ons stijlconcept, ontwikkeld door INDIE Amsterdam, naar web. Daarbij heeft Webreact zowel ons als INDIE Amsterdam nauw betrokken bij het proces. Je kan met recht spreken van een hechte samenwerking en een eindresultaat waar we met z’n allen erg trots op zijn.

User Experience Design

Tijdens de ontwikkeling van een website of webshop brengen wij design tot leven. Daarbij werken onze designers, UX’ers en front-end developers nauw met elkaar samen. Als team creëren wij een verbluffend eindresultaat. Een eindresultaat geoptimaliseerd voor conversie en waar marketing en CRO specialisten blij van worden. Een eindresultaat geoptimaliseerd voor desktop én mobiel.