Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

WordPress Specialist

Sinds 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops waarbij WordPress als motor dient. Een open source eco-systeem dat wordt ingezet voor maar liefst 40% van alle websites wereldwijd. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem in combinatie met het maatwerk dat wij voor WordPress ontwikkelen blijkt voor onze klanten een succesvolle formule.

WordPress maatwerk

Ons vakmanschap zetten wij in bij het ontwikkelen van maatwerk-websites die volledig aansluiten bij de wensen van de klant. Daarbij staan wij garant voor schone en nette code en een minimaal gebruik van plug-ins. Functionaliteit ontwikkelen wij namelijk het liefst native. De reden? Zo min mogelijk afhankelijkheden van externe ontwikkelaars. Het resultaat is een stabiele, veilige en razendsnelle website of webshop met de hoogst mogelijke Google PageSpeed score.

Commercieel succes

Alhoewel wij in de afgelopen 10 jaar veel kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van WordPress development, doen wij veel meer dan dat. Noem het een full-service internetbureau, noem het multidisciplinair. De essentie draait om het feit dat wij vanuit meerdere disciplines expertise toepassen in de trajecten waar wij aan werken. Vanuit User Experience, conversie optimalisatie tot aan het volledig meetbaar maken van websites en webshops voor marketingdoeleinden.

Het doel van deze multidisciplinaire aanpak is het neerzetten van commerciële hoogstandjes. Want uiteindelijk kan een website of webshop nog zo goed in elkaar zitten. Zonder conversie draagt een digitaal platform weinig toe aan jouw commerciële doelstellingen.

Doorontwikkeling en onderhoud

Waar veel klanten bang voor zijn, en wat in de praktijk helaas ook vaak gebeurt, is dat een internetbureau eenmalig een oplossing neerzet en er daarna nauwelijks meer aandacht aan besteed. Vanuit beveiligingsoogpunt een gevaarlijke situatie doordat verouderde software kwetsbaarheden kan bevatten. Vanuit commercieel oogpunt een ramp doordat het spel voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage begint na oplevering.

Bij Webreact zien we doorontwikkeling als vanzelfsprekend en bieden hier verschillende mogelijkheden voor aan. Daarnaast nemen wij elke website of webshop die wij realiseren in onderhoud. Doordat wij de cloud infrastructuur én de website/webshop beheren dragen wij zorg voor optimale veiligheid. Voor een stabiel en razendsnel geheel waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de bereikbaarheid.