Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Samen met onze klanten zorgen wij voor online impact. Voorsprong door innovatie.

De wereld van online gaat razendsnel. Jouw klanten worden steeds veeleisender. De manier waarop we met online omgaan verandert continu. Dat vraagt om een flexibele aanpak en deskundigheid op meerdere fronten. Een ultiem samenspel tussen creativiteit, technologie en data. Welkom bij Webreact.

Meerdere specialisten. Eén team.

Wij zijn een Digital Agency met specialisten op het gebied van design, development, hosting en digital marketing. Disciplines die dagelijks nauw met elkaar samenwerken. Samenwerken om een verbluffend resultaat neer te zetten voor onze klanten en hun eindklanten. Een resultaat dat niet alleen vooruitstrevend is, maar bovenal bijdraagt aan commerciële doelstellingen. Want zonder conversie, geen business. Zo eenvoudig is het.

Deze nuchterheid kenmerkt Webreact. Zelfverzekerdheid zonder arrogantie. Nooit uitgeleerd. Wij werken vanuit passie en ambitie aan de mooiste cases. Dat doen we niet alleen, maar vooral samen. Samen met onze klanten. Voor succes moet namelijk alles kloppen. Van strategie tot uitvoering. Klanten zien ons niet alleen als verlengstuk van hun organisatie. Ook als consultants. Wij organiseren kennissessies en workshops en brengen klanten letterlijk naar een hoger niveau.

Klaar om hét verschil te maken in jouw branche?

Ons team van experts

Jelmer Holtes
Founder
Kelly Cambach
Project Manager / Partner
Jochem Burger
Project Manager
Bernard Muller
UX / UI Designer
Rianne van Diemen
UX / UI Designer
Nils Ringersma
Back-end Developer / Operations
Lex Dekker
Front-end Developer
Nick ter Horst
Front-end Developer
Stefan Robben
Front-end Developer
Niels Bodewes
Brand Designer
Joost Loots
Customer Support Engineer
Roel Komen
Front-end Developer
Manon Groenendaal
Administratie

Ons DNA

De onderstaande vier kernwaarden zitten in ons DNA. Samen met een intrinsieke motivatie naar continue verbetering is dit onze verbindende factor.

Ambitie

ondernemen en ontwikkelen
Wij hebben een drive tot leren en ontwikkelen en zetten dit graag in om ook anderen te helpen hun ambities te verwezenlijken. Wij staan open voor uitdagingen, krijgen graag de ruimte en pakken de regie om processen in goede banen te leiden.

Teamspirit

elkaar versterken
Samenwerken brengt iedereen verder. Ieder heeft zijn of haar eigen expertise en talent. Door nauwe samenwerking versterken we elkaar en onze opdrachtgevers en houden we elkaar scherp.

Helderheid

maakt alles gemakkelijker
We houden van heldere afspraken en laagdrempelige communicatie. Openheid staat voor ons voorop. Zo is het duidelijk waar ieder voor staat en waar we naartoe willen. Alles wat we ontwikkelen is daarom vrij toegankelijk.

Energie

inspireer en laat je inspireren
Samenwerken aan mooie en uitdagende projecten geeft ons energie. Niet alleen door onze toewijding aan de digitale wereld, maar ook omdat door het delen van kennis en enthousiasme en het bundelen van talenten de mooiste en beste resultaten ontstaan.

Onze klanten

Awards & nominaties

Onze continue drang naar verbetering zorgt voor mooie resultaten bij onze klanten. Maar ook in mooie awards waar we trots op zijn.