Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

E-commerce

Succes op het gebied van e-commerce start bij de fundering. Een fundering die bezoekers een aangenaam koopproces biedt. Essentiële factoren zijn gebruiksgemak, beleving, vertrouwen en snelheid. Is je basis niet op orde? Dan zijn je marketing efforts minder impactvol. Zonde!

De kunst van conversie

Bij Webreact werken we sinds 2011 aan de meest uiteenlopende webshops voor klanten. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij tal van best-practices hebben verzameld. Van het stimuleren van cross-selling en upselling tot het toepassen van gamification binnen een afrekenproces. Wij zijn continu op zoek naar die extra stap voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

Data als leidraad

Bij het maken van keuzes gaan wij niet uit van een gevoel. Nee, wij houden van feiten. Feiten in de vorm van data. Daarom zorgen wij ervoor dat de e-commerce omgevingen die wij ontwikkelen vanaf de lancering volledig worden doorgemeten. Het zorgt voor inzicht in de performance en kan als leidraad gebruikt worden bij het uitvoeren van bijvoorbeeld A/B tests.

Voor maximale transparantie maken wij gebruik van dashboarding. Denk hierbij aan de inzet van Google Data Studio voor het genereren van een overzichtelijk rapport welke ook voor klanten goed begrijpbaar is. Geen overkill aan cijfers, maar essentiële metrics waarmee gestuurd kan worden.

Specialist in WooCommerce

Voor het realiseren van e-commerce omgevingen maken wij gebruik van WooCommerce als motor van de verkoopmachine. WooCommerce is dé e-commerce add-on voor WordPress. Ongeveer 40% van alle webshops wereldwijd maakt gebruik van deze motor. Het ecosysteem rondom WooCommerce is ontzettend groot en ook wij hebben tot op heden meerdere maatwerk toevoegingen voor dit systeem ontwikkeld.

Webreact heeft een volledig nieuwe webshop ontwikkeld voor Hip&Mama Box. Ten opzichte van de vorige webshop is zowel het conversiepercentage als de omzet meer dan verdubbeld. Op maandelijkse basis werken we samen met Webreact aan het verder optimaliseren van het e-commerce platform. Die samenwerking voelt bijzonder prettig.

Verantwoordelijkheid van A tot Z

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk snelheid binnen een e-commerce omgeving is. Om die reden nemen wij de volle verantwoordelijkheid voor zowel de cloud infrastructuur als de applicatie. Door een optimaal samenspel tussen deze twee elementen kunnen wij garant staan voor razendsnelle shopping experiences. Elke milliseconde kan immers het verschil maken tussen wél of géén conversie.

Onze klanten vinden die volledige verantwoordelijkheid fijn. Het voorkomt situaties waarbij de hostingpartij naar de developer wijst en vice versa in het geval van performance issues. Iets wat wij helaas nog steeds meemaken. Webreact houdt van gemak en overzicht. Alles onder één dak, wel zo eenvoudig!