Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Managed Cloud

Het serveren van een website of webshop toont veel gelijkenissen met topsport. Elke milliseconde die een bezoeker langer moet wachten kan het verschil maken tussen wel of geen conversie. Doordat we steeds kritischer worden en gewend zijn geraakt aan een razendsnel internet is een trage website of webshop geen optie meer.

State-of-the-art infrastructuur

Bij Webreact houden we van verbazen en realiseren we sinds 2011 websites en webshops die converteren. Snelheid is daarbij essentieel. Om die reden maken wij gebruik van een state-of-the-art cloud infrastructuur waar wij de websites en webshops van onze klanten op hosten. Infrastructuur gevestigd in Amsterdam en aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), één van de grootste internetknooppunten wereldwijd.

Geen zorgen over management

Een razendsnelle en betrouwbare infrastructuur is één, maar het managen van een cloud-omgeving is een tweede. Onze specialisten nemen die zorgen bij je weg. Doordat wij onze infrastructuur op meerdere niveaus periodiek onderhouden en updaten voorkom je beveiligingsrisico’s. Daarnaast ben je hierdoor verzekerd van een stabiel en snel platform.

CDN netwerk met wereldwijde dekking

Heb je internationale ambities en wil je dat jouw website of webshop ook razendsnel wordt geserveerd aan bezoekers uit het buitenland? Met ons CDN (Content Delivery Network) zorgen we ervoor dat de afstand tussen je bezoekers en de server zo klein mogelijk is. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Een netwerk van datacenters dat wordt ingezet, gevestigd in 200+ steden en verdeeld over 100+ landen.

Bescherming tegen DDoS-aanvallen

Elke seconde vinden er tal van DDoS-aanvallen plaats op het internet. Doordat het steeds eenvoudiger wordt om een DDoS-aanval op te zetten neemt het aantal incidenten met de dag toe. Waar voorheen A-merken zich moesten beschermen tegen DDoS-aanvallen is nu het volledige MKB genoodzaakt zich te beschermen. Die bescherming leveren wij. Zo verzeker je jezelf van optimale bereikbaarheid en slaan wij aanvallen geautomatiseerd af.

Automatische back-ups

Een nachtmerrie voor veel organisaties is het niet voorhanden hebben van een actuele back-up op kritische momenten. Bij Webreact zorgen we voor geautomatiseerde back-ups die elke 24 uur worden gemaakt. Back-ups blijven standaard 30 dagen beschikbaar. Uiteraard kunnen wij zowel de interval van back-ups als de retentietijd volledig aanpassen naar jouw wensen.