WordPress consultancy

Heb je hulp nodig bij een nieuw WordPress project of juist spoedeisende hulp bij een bestaande WordPress site?

Webreact staat voor je klaar. Onze WordPress consultants hebben alles wel eens meegemaakt en kunnen je helpen bij de troubleshooting van hostingproblemen tot het ontwikkelen van custom features in je WordPress website.

Onze specialiteit

Custom development

Development is waar we in uitblinken. Geen project te gek, geen API-integratie te lastig en een espressoapparaat op kantoor dat continu overtoeren draait.  Ons developers zullen er alles aan doen om het werk te leveren dat exact aansluit op jou wensen.

Support

We zijn er voor jou!

Heb jij een prangende vraag die je onze WordPress experts wil stellen? Ons supportteam beantwoordt ze graag. Hoe bereik je hen? Gewoon even bellen, een mailtje sturen of… start een live chat.

Voorkomen is beter dan genezen

Ben je op zoek naar WordPress consultancy omdat er iets mis is gegaan op jou website. In dat geval kunnen we je, naast ons consultancy, ook assisteren met regelmatig onderhoud aan je WordPress website.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_eye.svg

Dev > Accp > Prod

Alle maatwerk projecten voeren wij standaard uit op een development omgeving. Hierdoor blijft je huidige website ongewijzigd totdat we (samen met jou) alles getest hebben. Heb je geen development omgeving? Geen probleem, die krijg je gratis van ons!

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_spread_text_bookmark.svg

Telefonisch consult

Bij ons gaat het er niet in: “Stuur maar een mailtje”. Helaas gaat het veel te vaak zo in deze branche. Bij Webreact zijn we altijd telefonisch bereikbaar en luisteren we graag naar je wensen. Totdat je een voorstel van ons krijgt zul je dan ook geen kosten maken. Wij staan voor jou klaar.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_settings.svg

E-commerce

Een webshop staat bijna nooit op zichzelf. Je wilt deze koppeling aan je dropshipper, je boekhouding of aan een payment provider. Webreact kan je assisteren bij het integreren van iedere koppeling. Nieuw of oud, groot of klein.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_eye.svg

Performance advies

Trage websites zijn een reden voor bezoekers om af te haken. Wij nemen graag een kijkje in je WordPress website om te controleren hoe we de laadtijden kunnen verbeteren. Als wij je website mogen optimaliseren zorgen we altijd dat de behaalde winst inzichtelijk is.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_spread_text_bookmark.svg

Pagespeed optimalisatie

Scoort je WordPress website laag in ? Dan kunnen wij je helpen. In een adviesgesprek laten we je weten wat we kunnen doen om de score te behalen waar je altijd al van droomde. De resultaten zijn zichtbaar nadat de werkzaamheden zijn afgerond.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Security

Een vervelend bericht van je hostingpartij of een melding van Google? Bij een gehackte WordPress website kunnen wij je vaak assisteren. We leveren de website weer schoon op en zorgen ervoor dat kwaadwillende niet opnieuw misbruik kunnen maken van de website.

Zijn er vragen?

We houden van koffie. Samen koffie drinken is nóg leuker. Daarom ben je altijd welkom. Bel je eerst even voor een afspraak?

Jelmer Holtes

Founder / developer