Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

PadelMasters '24

Op vrijdag 31 mei streden 74 padellers voor de winst van de allereerste editie van de Webreact PadelMasters. Uiteindelijk ging Promi er met de winst vandoor, pakte ITQ een hele mooie tweede plek en stelde Personal Gym de derde plek veilig. Benieuwd naar de beelden? Die vind je hieronder.

De allereerste editie is een feit

In het voorjaar van 2024 ontstond er een mooi idee: wat als we een padeltoernooi organiseren voor al onze klanten, partners en leveranciers? Gewoon, voor de gezelligheid. Geen formeel event met sprekers etc. Maar padellen, borrelen, fijne muziek, keihard zweten en er eventueel met de winst vandoor gaan. Op een vrijdag, want: de ideale manier om je weekend in te luiden.

Op vrijdag 31 mei was het zover. Om 16:15 uur stelde Kelly Cambach (chef de mission) iedereen aan elkaar voor, waarna de eerste wedstrijden om 16:30 uur startten. Korte partijen van 20 minuten waarbij de sfeer er vanaf de start direct lekker in zat. En zij die geen ervaring hadden? Die begonnen met een clinic bij padeltrainer Mats Jager om vervolgens de poulefase in te stromen.

Knokken voor wat je waard bent

Bambuu, Lieke Online, ITQ, DAM TUINEN, Pentacon Engineering, Personal Gym en Promi wisten de poulefase te overleven en maakten zich klaar voor de kwartfinales. Spannende kwartfinales waarbij de hartslag omhoog ging en zweet begon te druppelen. Een mooi voorbeeld? De kwartfinale van Bart en Bas (Bambuu) tegen Sebastian en Huub (Promi). Waar de eerste wedstrijden van de Bambuu’ers vrij vlot verliepen werd het nu ineens keihard knokken. Helaas voor Bart en Bas bleken Sebastian en Huub net een maatje te groot.

Ondertussen was Personal Gym ook lekker bezig. Daar waar Huub, Menno, Jaap en Wouter de kwartfinales niet wisten te bereiken, waren Jesse en Wessel flink gas aan het geven richting een potentiële eindzege. Na de kwartfinale, waar ze wisten te winnen van Sander en Thomas (ITQ), werd het tijd voor de halve finale tegen Sebastian en Huub (Promi).

Dat Sebastian en Huub in vorm waren was een understatement. Jesse en Wessel gingen er vol voor, maar moesten het uiteindelijk ontgelden tegen de mannen van Promi. Resultaat? 8 – 2 voor Promi.

And the winner is…

En hop, door naar de andere halve finale. Hoveniers Joris en Max (DAM TUINEN) waren aan het knallen tegen Laurens en Thom (ITQ). Daar bleek dat een week flinke fysieke arbeid in menig tuin impact heeft op de padelresultaten. Laurens en Thom gingen er met de winst vandoor. Eindstand: 6 – 3 voor ITQ.

Even 5 minuten rust en daarna door richting de eindstrijd. De strijd der titanen. De 7e wedstrijd voor Sebastian, Huub, Laurens en Thom. Zouden de VMware guru’s het flikken om de onsterfelijke projectmanagers – zo leek het tot dat moment – van Promi een kop kleiner te maken? Het antwoord: nee. Met een uiteindelijke zege van 10 – 3 ging Promi er met de 1e plek vandoor. ITQ pakte een mooie 2e plek en Personal Gym stelde – in de subfinale – de 3e plek veilig ten koste van DAM TUINEN.

Dit smaakt naar meer

De allereerste editie van de Webreact PadelMasters was oprecht een feestje. Damian van Bambuu verwoordde het vrij eenvoudig: sporten verbindt. Een hele toffe vrijmibo XXXL met tal van bedrijven uit de regio. Zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Dank iedereen voor jullie aanwezigheid en gezelligheid 🙏

Zij waren erbij