Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

PadelMasters '24

Op vrijdag 31 mei 2024 is het zover... De allereerste Webreact PadelMasters. Een bloedstollend padeltoernooi voor al onze klanten, partners, leveranciers en relaties. Inclusief hapje eten en een gezellige borrel. Klik op de onderstaande knop en zorg dat je deze eerste editie niet mist!

Zet 'm in je agenda

De allereerste editie van de Webreact PadelMasters.

Datum

Vrijdag 31 mei 2024
Sluit jouw week sportief en gezellig af met dit toernooi. De inloop is vanaf 16:00 uur en we starten het toernooi rond 16:30 uur. Het toernooi duurt tot ± 21:00 uur en is inclusief hapje eten en gezellige borrel.

Locatie

Primos Padel Beverwijk
Het festijn speelt zich af in Beverwijk, op de Kuikensweg 82 om exact te zijn. Voor de deur kun je gratis parkeren. Een routebeschrijving vind je hier.

Niveau

Voor iedereen
Bij het aanmelden vragen we naar je niveau, die informatie gebruiken we bij het maken van het wedstrijdschema. Uiteraard wordt er gestreden voor de eeuwige roem, maar fun staat op #1.

Inschrijven

Kom je als duo – met een collega of zakelijke relatie – of schrijf je je liever individueel in? Het kan allebei. Bij een individuele inschrijving zullen wij je koppelen aan een padelpartner van jouw niveau. Er zijn maximaal 84 plekken en inschrijven kan t/m woensdag 15 mei.

Veelgestelde vragen over PadelMasters '24

Heb je een andere vraag? Geef ons gerust een belletje op 0251 860 261 en vraag naar onze eigen chef de mission: Kelly Cambach.

Laten we beginnen met het feit dat padel gewoon heel tof is. Het is toegankelijk voor vrijwel iedereen en daarnaast een sociale sport. Door mee te doen aan ons toernooi breid je jouw zakelijke netwerk op een leuke manier uit.

Heb je collega’s die wél interesse hebben in padel, maar geen ervaring? Gebruik dit toernooi dan als een kickstart. Neem bijvoorbeeld les (in groepsverband) en/of huur periodiek een baan. Gelijk een leuke manier van teambuilding!

Verder regelen wij de hapjes en drankjes tijdens het toernooi en is het de ideale manier om je weekend in te luiden. En als laatste komt er een aftermovie en worden er foto’s geschoten. Daarop wil jij toch niet ontbreken? 😎

De inschrijving is nog geopend, dus dat antwoord moeten we je schuldig blijven. Er is in totaal ruimte voor 84 individuele deelnemers, wees er dus snel bij want vol = vol. De aangemelde bedrijven plaatsen we op deze pagina en updaten we gemiddeld eens per week. Zo heb je een goed beeld van de bedrijven die je als tegenstander kunt verwachten. Uiteraard zijn we zelf – vanuit Webreact – ook van de partij en inmiddels druk bezig met lessen 🤓

We hanteren maximaal zes deelnemers per bedrijf. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we daar eventueel flexibel in zijn. We willen in ieder geval voorkomen dat het halve speelveld bestaat uit medewerkers van één bedrijf 😊

Zeker! Ook zonder ervaring ben je van harte welkom. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we clinics verzorgen bij aanvang van het toernooi. Een clinic duurt ongeveer een uur en na de clinic speel jij je eerste padelwedstrijden tegen andere beginners. Een mooie manier dus om kennis te maken met de sport!

Het aantal wedstrijden dat je speelt is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de uitslagen van de partijen die je speelt. Het wedstrijdschema kunnen we uiteraard pas maken zodra de inschrijving is gesloten.

Het toernooi duurt van 16:00 tot ongeveer 21:00 uur. Je speelt korte wedstrijdjes van vermoedelijk 20 a 30 minuten en tussen de wedstrijden door is er genoeg tijd om even op adem te komen en wat te eten en drinken. De verwachting is dat je maximaal 2 uur op de baan zult staan.

In het formulier kun je aangeven hoeveel ervaring je hebt met padel. Bij het samenstellen van het wedstrijdschema proberen we zoveel mogelijk rekening te houden de hoeveelheid ervaring van de spelers. Zo voorkomen we dat zeer ervaren padellers tegenover beginners worden ingedeeld en houden we alle wedstrijden zo spannend mogelijk.

Je kunt je inderdaad alleen aanmelden vanuit een bedrijf. Heel tof dus om via dit toernooi jouw zakelijke netwerk uit te breiden!

Enkelspel is geen onderdeel van dit toernooi. Dat betekent overigens niet dat je verplicht bent om je met een padelpartner in te schrijven. Je kunt je ook individueel inschrijven voor het toernooi, wij zullen je vervolgens koppelen aan een padelpartner van jouw niveau.

Nee, dat hoeft niet. Indien je geen padelracket hebt kun je dit aangeven tijdens je aanmelding en zorgen wij dat er een racket voor je klaarligt op vrijdag 31 mei om 16:00 uur.

Je kunt je inschrijven t/m woensdag 15 mei. Er is echter plek voor 84 individuele spelers (42 teams). Voorkom dat je achter het net vist en schrijf je vandaag nog in, individueel of als duo. Je kunt namelijk maar één keer aanwezig zijn bij de allereerste editie van de Webreact PadelMasters, die kans laat je toch niet liggen? 🥳

Deelnemers

logo-dark
logo-brantjes-makelaars 2
Breinstein_logoRGB