WordPress specialist

Het is al jaren een van de gebruiksvriendelijkste en populairste Content Management Systemen (CMS) om websites mee te bouwen. Waarom? Omdat je er alles mee kunt. Alles. Als je maar weet hoe. Laat dat nou net onze specialiteit zijn…

Van A t/m Z

Gespecialiseerd in WordPress websites

Websites bouwen was onze eerste liefde. Die liefde is er nog steeds. Door al die jaren timmeren en bouwen hebben we het maken van websites tot een kunst verheven. Zowel qua techniek, als commercieel resultaat. Immers, een website moet het juiste effect hebben. We bedenken, we ontwerpen, we bouwen en we onderhouden. Zorgen voor bezoekers? Ook dat doen we erbij. Met de voeten in de klei bouwen we aan jouw kunstwerk.

Support

We zijn er voor jou!

Heb jij een prangende vraag die je onze WordPress experts wil stellen? Ons supportteam beantwoordt ze graag. Hoe bereik je hen? Gewoon even bellen, een mailtje sturen of… start een live chat.

Rendement halen uit je webshop

Converterende webshops met WordPress

Een goede webshop is een webshop die converteert. Een webshop waar mensen eenvoudig op kunnen zoeken, bestellen en betalen. Een webshop die bovendien uitnodigt om verder te shoppen. Dat vergt meer dan technisch vernuft. Dat vergt kennis van marketing, en ook van mensen. De eindgebruiker en jouw doelstellingen zijn leidend in het proces.

Specifieke WordPress diensten

Wat wij dan allemaal doen met WordPress? Behalve dat het een basis vormt om te zorgen dat jij zelf met je website aan de slag kunt, zorgen we ook dat je de ideale WordPress-oplossing krijgt voor jouw business. Laten we het samenvatten in de volgende zes diensten.
https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_display.svg

WordPress website

Jouw website – helemaal getweakt en geprogrammeerd volgens jouw wensen – op het WordPress CMS. Hiermee krijg jij een top of the bill salestool, die jouw online marketingstrategie ondersteunt.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

WordPress webshop

Een gebruiksvriendelijke webshop in WordPress verhoogt de online conversie. We bouwen een technisch geavanceerde tool voor je die op alle vlakken bijdraagt aan meer rendement.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

WordPress onderhoud

Zorgen dat je site up-do-date blijft en alle applicaties goed werken? Doen we voor je. Je hebt hier geen omkijken naar. Zo heb je altijd het beste van het beste.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_cloud_refresh.svg

WordPress hosting

Jouw WordPress website en applicaties hosten? No problem. We zorgen dat alle tools veilig blijven functioneren. Ja, inclusief dagelijkse back-ups.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

WordPress consult

Je werkt nu met WordPress. Maar haal je er alles uit? Kom eens bij ons rond de tafel zitten, dan kijken we naar hoe we al het mogelijke uit WordPress kunnen halen.

https://www.webreact.nl/wp-content/themes/webreact/css/fonts/svg/basic_elaboration_cloud_refresh.svg

WordPress migratie

Ja, dat WordPress CMS wil jij ook wel voor je website of webshop. Hoe stap je over? Zie ons als jouw verhuismannen. We zorgen voor een goede migratie van a naar WordPress.

Ongekend potentieel

'WordPress heeft een ongekend potentieel. Doordat we de weg kennen, kunnen we onze klanten helpen om online te excelleren'

Jelmer Holtes

Founder / developer