Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Strategisch marketingbureau Bambuu neemt per 1 november alle marketing werkzaamheden van digital agency Webreact over. Dat gebeurt na een lange periode van prettig en succesvol samenwerken. Zo is Webreact de bouwer van diverse websites van Bambuu klanten, waaronder Breinstein, Brantjes Makelaars en VAPRO. Anderzijds speelt Bambuu al langere tijd een rol in het oplossen van complexere marketingvraagstukken van Webreact klanten.

Met het intensiveren van de samenwerking spelen beide partijen in op de consolidatiegolf in de markt die de laatste tijd in een stroomversnelling is geraakt. De stap om nog intensiever samen te werken, was geen grote en vooral een logische.

Bas van Petten, mede-eigenaar van Bambuu, vertelt daarover: “In de ruim zeven jaar dat wij actief zijn, werkten we met flink wat webdevelopment partijen samen. Hierdoor weten we goed wat de sterke en zwakke punten van veel organisaties zijn. Het is niet voor niets dat Webreact bij veel klussen bovenaan onze shortlist staat.”

Focus op waar je als bedrijf goed in bent

De voornaamste reden om de samenwerking te intensiveren? Zowel Bambuu als Webreact willen zich focussen op dat waar ze goed in zijn. Kelly Cambach, mede-eigenaar van Webreact, zegt daarover: “Marketing wordt steeds complexer. Daardoor is het voor ons niet logisch om dit aan te blijven bieden. Onze focus ligt bij UX en development en ook hier staat de ontwikkeling uiteraard niet stil. Omdat webdevelopment en marketing altijd hand in hand gaan, is het essentieel om beide aan te bieden. De intensievere samenwerking met Bambuu is daarom de ideale oplossing. Door onze krachten te bundelen ontstaat er een mooie driehoek tussen de klant, marketing en webdevelopment.”

Kennis delen zodat webontwikkeling en marketing beter op elkaar aansluiten

Een belangrijk onderdeel van de intensievere samenwerking is het delen van kennis. Bambuu en Webreact sparren met regelmaat over marktontwikkelingen, om zo webdevelopment en marketing nog beter op elkaar aan te laten sluiten. Bart Degeling, partner en consultant bij Bambuu, legt uit waarom dat zo belangrijk is: “We zien vaak dat de koppeling tussen marketing en webontwikkeling slecht georganiseerd is. Terwijl het één, in onze ogen, niet zonder het ander kan bestaan. Door onze intensieve samenwerking weten Bambuu en Webreact zeker dat die koppeling altijd optimaal is.”

Over Bambuu

Bambuu is een snel groeiend strategisch marketingbureau. Ze richt zich op ambitieuze groeiondernemers in heel Nederland, die het (nog) niet voor elkaar krijgen om marketing goed te regelen. Zij krijgen van Bambuu beschikking over een eigen marketingteam (van strategie tot regie en uitvoering), zonder deze in dienst te hoeven nemen. In 2014 opgericht, is Bambuu in zeven jaar tijd ontwikkeld tot een middelgroot award winning bureau (oa. 3x Emerce100 top 5 notering & 4x FD Gazellen als een van de snelste groeiers in Nederland).