Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Expert Review

Kan jouw website of platform wel een opfrisbeurt gebruiken? Maak gebruik van de kennis en expertise van Webreact en laat onze designers een kritische blik werpen op jouw bestaande online omgeving. Uit ons onderzoek zal blijken hoe we deze nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker kunnen maken.

Waarom een Expert Review?

In de afgelopen jaren hebben wij tal van websites en platformen ontworpen en ontwikkeld. Door deze ervaring en onze hechte samenwerking met tal van marketingbureau’s weten wij wat wel en niet werkt. Waardevolle best practices op basis van eigen onderzoek en ervaring. Deze expertise zetten wij in tijdens het reviewen van jouw website of platform.

Na een Expert Review is het exact duidelijk waar er verbetering mogelijk is op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website heeft namelijk een positieve impact op het conversiepercentage. Kortom, wil je het maximale uit jouw online aanwezigheid halen? Dan is een Expert Review een perfect startpunt.

Wat kan ik precies verwachten?

Een Expert Review bestaat uit 4 stappen:

  • Kick-off
  • Onderzoek
  • Presentatie
  • Vervolgstappen

Tijdens de kick-off zit jij samen met één van onze UX/UI designers aan tafel. Daarbij vragen wij je het hemd van het lijf en willen we alles weten over jouw brand, dienst(en), product(en), doelgroep en ga zo maar door. We zijn benieuwd naar de online statistieken en de belangrijkste struikelblokken die jouw doelgroep momenteel ervaart (indien beschikbaar).

Na de kick-off bijten we ons verder vast in de case. We gebruiken onze expertise en best practices tijdens het reviewen van de website of het platform, doen verder onderzoek naar de doelgroep en analyseren concurrenten. Alle verbeterpunten sommen we op in een presentatie. Tijdens de presentatie delen we onze bevindingen en bepalen we samen de vervolgstappen.

Wat zijn de vervolgstappen?

De belangrijkste verbeterpunten plaatsen we in onze project management software (Jira). Uiteraard krijg jij hier ook toegang toe. Vervolgens geven wij inschattingen aan alle benodigde verbeteringen zodat je een helder beeld hebt hoeveel uur er per verbetering (vermoedelijk) nodig is. Dit is essentiële informatie voor jou, aangezien jij de prioriteiten bepaalt. Vanzelfsprekend kun je daarbij vertrouwen op ons advies en begeleiden we je tijdens het gehele proces.

Webreact heeft onlangs een Expert Review uitgevoerd voor Race Planet. Hier kwam waardevolle informatie uit naar voren met tal van nieuwe inzichten. Webreact is vervolgens aan de slag gegaan met het doorvoeren van de verbeterpunten waardoor ons platform steeds een stukje beter wordt. Dit heeft een positieve impact op de conversies en daarmee de commerciële slagkracht van ons online platform. Een mooie samenwerking!

Klaar voor jouw Expert Review?

Wil je jouw website of platform ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een Expert Review kunnen wij uitvoeren op zowel externe websites (die niet door ons ontwikkeld zijn, inclusief technische analyse) als op door ons eerder ontwikkelde websites of platformen. Inzichten kunnen in de loop der tijd namelijk wijzigen door nieuwe ontwikkelingen en trends op online vlak, waardevolle informatie vanuit externe partners (zoals een nieuw marketingbureau waar je mee samenwerkt) en door de hoeveelheid beschikbare data (bezoekersgedrag). Gebruik het formulier onderaan de pagina of bel ons op 0251 – 860 261.