Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Een nieuw paar schoenen. Van die toffe sneakers. Wat was je er blij mee. Je droeg ze dag in dag uit. Tot ze op een dag te klein waren. Wat baalde je dat je ze niet meer aan kon. Tot je moeder zei dat je een nieuw paar schoenen kreeg. Wow, nu kon je het allernieuwste model gaan dragen! Wat zou iedereen vol bewondering naar je kijken. Zonder het echt bewust te realiseren, was dat het moment dat je leerde dat het te gek is om dingen te ontgroeien: het leidt immers naar iets nieuws.

Dat is zo’n beetje het gevoel dat wij vorig jaar hadden. Geboren als Holtes Design in 2011 stonden we te trappelen om de wereld – het MKB in Nederland althans – te veroveren met snelle websites en applicaties. Dat deden we aardig. Zo goed zelfs dat we niet alleen kleine bedrijven hielpen, maar gaandeweg de grote jongens aan tafel kregen die ons uitdaagden tot grotere, complexere vraagstukken.

Groeien en bloeien

Als jong bureau gingen we groeien en bloeien van die complexe uitdagingen. Logischerwijs gebeurde dat met vallen en opstaan. Maandenlang hebben we zwetend achter de computer gezeten… vaak tot ’s avonds laat, met vierkante ogen en dromend over codes als gevolg. Alles om maar te zorgen dat we de klant omver zouden blazen met technisch vernuft. Geloof me, dat ging niet altijd van een leien dakje. Vaak moesten we de techniek onszelf nog eigen maken, wetend dat er een strakke deadline was en we beslist niet wilden falen.

De beloning was het altijd meer dan waard. Los van het feit dat onze klanten online beter vertegenwoordigd waren, hun conversies zagen stijgen en te gekke geavanceerde applicaties op hun website hadden draaien (allemaal leuk), waren klanten ook simpelweg blij met ons. Als bureau. Als mens.

“Hey, I put some new shoes on…”

Voor we het wisten, waren we zoveel jaar verder. Van een bureau dat websites ontwierp en bouwde, waren we eigenlijk uitgegroeid tot veel méér. De schoenen knelden. Het was tijd voor een nieuw paar. Eind 2016 begonnen de plannen, nu, in 2017, hebben we onze nieuwe schoenen aangedaan. Tijd voor de wereld om deze blitse stappers te bewonderen…

Holtes Design heet daarom nu Webreact. Wij reageren op de toekomst. In feite hebben we dat de afgelopen jaren continu gedaan tijdens die reis naar technische excellentie. Nu is het tijd voor onze reis 2.0:

  • We leggen een krachtig online fundament, dat jouw bedrijf adequaat voorbereidt op ontwikkelingen van morgen.
  • Nieuwe trends in de markt vertalen we naar snelle, betrouwbare oplossingen die een complexe website ondersteunen.
  • WordPress is de taal waarin we spreken: gebruiksvriendelijk en technisch te gek.
  • Rendement en sterke positionering is het doel: online marketing hoort net zo goed bij het plaatje.
  • Snel leveren, jazeker. Razendsnel zelfs. Zonder in te leveren op het resultaat.

We voelen ons gloednieuw met een gloednieuwe naam, een gloednieuw logo, een gloednieuwe site en een gloednieuw plan voor de toekomst. Toch zijn we nog gewoon diezelfde partner in online. Opnieuw voorstellen doen we dus niet. We komen gewoon even onze nieuwe schoenen showen.

Cheers!

– Jelmer