Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Vandaag ontvingen wij het heugelijke nieuws dat Webreact bij één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! Voor Webreact is dit het tweede opéénvolgende jaar dat wij onszelf FZ Gazelle mogen noemen. Met een omzetgroei van 36% is er een gezonde groei behaald in het afgesloten boekjaar 2020.

Wij zijn super trots op ons team, omdat iedereen keihard gewerkt heeft aan dit mooie resultaat. We hebben de afgelopen periode grote stappen gemaakt als digital agency in de manier van werken en in intensiveren van de samenwerking met onze opdrachtgevers” – Jelmer Holtes

Over de FZ Gazellen 2021

Het is de 18e keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikt: de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Webreact behoort tot de categorie klein. Een van de criteria om FD Gazelle te zijn is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20% procent, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Uitreiking in Theater Amsterdam

Op donderdag 25 november worden de awards uitgereikt in Theater Amsterdam. Dit is in tegenstelling tot vorig jaar, toen vond de uitreiking online plaats. Welke plek wij als Webreact innemen wordt dan bekend gemaakt.

We houden jullie op de hoogte!