Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Jarenlang hebben wij met veel plezier op Schieland 18 in Beverwijk gewerkt aan de groei van Webreact. Dé plek waar we de eerste collega’s binnen Webreact mochten verwelkomen en tal van gave en mooie projecten hebben opgeleverd.

Begin van dit jaar viel ons oog echter op een unieke kans. Een monumentaal pand in het centrum van Beverwijk waar we het team van Webreact verder uit kunnen gaan breiden. Volgens kenners één van de mooiste panden van Beverwijk. Een prachtige plek direct naast de Sint-Agathakerk en gebouwd rond 1900.

Een fijne en huiselijke sfeer

Een plek waar je dagelijks werkt aan innovatieve websites en webshops moet naar onze mening inspireren en bovenal fijn aanvoelen. Daarom zijn wij de afgelopen maanden druk bezig geweest met het nodige klus-, saus- en ophangwerk. Een glimp van het eindresultaat tref je hieronder.

Mocht je benieuwd zijn naar het eindresultaat dan ben je van harte welkom op Breestraat 95-1 in Beverwijk. Zoals gezegd: de koffie staat klaar en we hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze nieuwe stek!

– Team Webreact