Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

WordPress bureau Digitalbite uit Beverwijk ontwikkelt, host en beheert WordPress websites sinds 2006. Per 1 juni 2023 heeft Webreact alle activiteiten van Digitalbite overgenomen. Door deze bundeling van krachten verstevigen we onze positie in de markt en profiteren bestaande klanten van Digitalbite van expertise op tal van vlakken.

Digitalbite is opgericht door Nick ter Horst. Destijds nog begin 20 en fris uit de schoolbanken: “De vrijheid van het ondernemerschap sprak mij in die tijd ontzettend aan. Ik ben Digitalbite gestart vanaf de zolderkamer en nam na twee jaar de stap richting een eerste kantoor op bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk. Inmiddels zijn we 17 jaar verder is Digitalbite uitgegroeid tot een gespecialiseerd WordPress bureau.”

Met een schil aan flexibele krachten heeft Digitalbite de mooiste projecten afgeleverd voor tal van klanten. Van De Bazaar en SINA Voetballab tot aan investeringsmaatschappij Scotch Whiskey International, Team V Architecture en Pentacon Engineering.

In de laatste jaren was Digitalbite gevestigd op het bedrijvenpark Beverwijk Business Docks Wijckermeer waar een kantoor werd gedeeld met Joop Schouten Reclame. Na 17 jaar ondernemen zet Nick echter een punt achter het ondernemen. Nick: “Ik heb het ondernemerschap beleefd als een avontuur waarin ik aan uitdagende opdrachten heb gewerkt en mijn netwerk aanzienlijk heb uitgebreid. Ik heb veel geleerd en kijk met trots terug op Digitalbite. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.”

Dat nieuwe hoofdstuk heet Webreact. Nick vervolgt: “De laatste tijd zag ik steeds vaker werk voorbij komen van Webreact. Mooie projecten door een jong en ambitieus bedrijf. Daarnaast stond er een vacature open die mij op het lijf geschreven leek. Ik belde ze op een vrijdag en een week later was het contract min of meer al rond. Alles klopte simpelweg. De locatie, het team, de humor, de sfeer, de projecten… Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, voelde het als een gespreid bedje. Heel bijzonder en tof om te ervaren.”

Samen groeien

Door de overname van Digitalbite door Webreact ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden voor de klanten van Digitalbite. Een team van specialisten staat klaar om ze te ondersteunen op tal van vlakken.

Naast onze development expertise zullen wij ze van dienst zijn bij design vraagstukken, het uitrollen en beheren van digitale werkplekken en het beheren, beveiligen en optimaliseren van hosting-omgevingen en WordPress applicaties. Daarnaast denken wij graag mee met strategische online vraagstukken. Verder beschikken wij over een support-afdeling die elke dag klaar staat voor ad hoc ondersteuning en spoedwerkzaamheden.

Met de overname wordt Nick officieel onderdeel van team Webreact. Jelmer Holtes, oprichter van Webreact: “Met Nick halen we een zeer ervaren developer aan boord met uitstekende soft skills. Daarnaast hanteert Digitalbite nagenoeg dezelfde technische set-up als Webreact waardoor Nick direct waarde kan toevoegen in de trajecten die we draaien. We kijken uit naar een mooie gezamenlijke toekomst!”