Het internetbureau voor web & mobiel

Een krachtige online aanwezigheid begint met de basis.
Vanaf daar bouwen én groeien we naar de toekomst.

Webreact: jouw partner online

Verandering is spannend. We geloven dat het iedere gedreven organisatie scherp houdt om te excelleren. Hoe zorg je dat je supersnel inspeelt op digitale trends, voorbereid bent op de toekomst en een dijk van een positie online hebt? Deze vragen zijn onze drijfveer. We beantwoorden ze voor jou. Met jou.

Websites: van klei tot kunstwerk

Websites waren onze eerste pride and joy toen we in 2011 startten. Het bouwen van die websites hebben we inmiddels tot een kunst verheven. Technisch én commercieel zijn we gepokt en gemazeld hierin. Moeten we bij het begin beginnen? Doen we graag. We staan samen met jou met onze voeten in de klei om een supergoede website voor je te bouwen. Ja: alles wat daarbij komt kijken, pakken we voor je aan: design, vindbaarheid, hosting, onderhoud, online marketing.

Support

We zijn er voor jou!

Heb jij een prangende vraag die je onze WordPress experts wil stellen? Ons supportteam beantwoordt ze graag. Hoe bereik je hen? Gewoon even bellen, een mailtje sturen of… start een live chat.

WordPress: de kneepjes van het vak

Het is ongelofelijk, zoveel mogelijkheden als WordPress als Content Management System (CMS) biedt. Jij, de eindgebruiker, kunt je eigen website op eenvoudige wijze zelf beheren. Nog belangrijker; je kunt er technisch gezien alle kanten mee uit. Vooral als je de weg weet in het doolhof van het programmeren. Dat kunnen onze WordPress wizzards als geen ander. Die zijn technisch echt te gek.

Maatwerk vinden we logisch. Een oplossing moet toch helemaal bij jouw organisatie passen?

Wat er rondgaat in de wandelgangen…

Neem het vooral niet van ons aan. Wel van onze klanten.

Webreact heeft ons uitstekend geholpen bij het vernieuwen van de website. Het project werd binnen de afgesproken tijd en het budget opgeleverd. Wij zijn weer helemaal up-to-date en klaar om als bedrijf een volgende stap te maken.

Alie DoortenOlio San Mauro

Prettig zaken te doen met Webreact. Ze begrijpen goed wat bedoelt wordt en nemen initiatief om met voorstellen te komen rondom (on)duidelijke vraagstukken. Snelle acties en goede oplossingen alsmede goede nazorg en reflectie. Waarom 4-sterren? Je moet altijd blijven verbeteren!

Rob TolstraGo2UBL

De snelle communicatie, de professionaliteit en het meedenken van Webreact heb ik als zeer positief ervaren. Ook vond ik het erg prettig dat ze zich uit eigen initiatief bezighielden met het opzetten van de sociale media. Ik zou Webreact aan iedereen aanraden die een eigen website of webshop gaat beginnen.

Marlous TervoortWoodstories.nl

De samenwerking met Webreact is vanaf het allereerste contact prima en prettig verlopen; voor elk probleem werd vrijwel direct een passende oplossing gevonden. Webreact heeft de zaken goed voor elkaar.

Stefan van RossumOld Liquor Company

Ik had een duidelijk idee met mijn website. Webreact heeft mijn eisenpakket goed verwerkt in mijn website en bovendien is deze nog beter geworden door een aantal aanvullende adviezen. En dit alles op een resultaat- en klantgerichte manier, afspraak = afspraak en dat werkt prettig!

Dennis KonijnDKCom

Webreact is een verlengstuk van mijn eigen werkwijze. Met goede input levert Webreact altijd de juiste output. Correct, accuraat, (technisch zeer)kundig, probleemoplossend en creatief zijn wat mij betreft duidelijke kernwaarden voor Webreact.

Maaike HoltkampBINK inspireert

Naar het eerste telefoon gesprek met Webreact al een goed gevoel 🙂 beleefd, professioneel en vriendelijk personeel. Heb je een vraag dan nemen ze de tijd voor je en denken mee aan een oplossing. Prijs kwaliteit erg goed!

Jasper CobussenTotalstudio

Prima kantoor, heel flexibel, staan altijd voor je klaar en denken goed mee. Aan Webreact heb je zeker een hele goede partner! Ga zo door!

Ahmad AlyounisMobico

Onze klanten

Met deze klanten hebben wij de handen ineengeslagen om hun online positie te versterken.

Inspiratie als drijfveer

Mensen die geloven in wat ze doen, inspireren ons in het proces én de eindoplossing.

Jelmer Holtes

Founder / developer