Logo-WHITE
Cases Diensten Contact Onze aanpak Stories Over ons Werken bij Mijn Webreact

Ons adres
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
Nederland

Contactgegevens
+31 (0)251 – 860 261
[email protected]

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Frenkie de Jong

De getalenteerde middenvelder die in 2019 zijn transfer maakte naar Barça.

Soms komt er bij Webreact een aanvraag binnen waar we ook even stil van zijn. Of wij in samenwerking met Brewwwers en Tribe Company de nieuwe website van Frenkie de Jong wilde realiseren. Het creatieve proces nam Tribe Company voor haar rekening en wij zouden ons focussen op de techniek.

Hoe lang wij hebben nagedacht over het aanpakken van de opdracht? Het zullen niet meer dan een paar seconden zijn geweest. Dit was een kans die wij uiteraard met beide handen hebben aangegrepen.

Transfer naar Barcelona

In juli 2019 verruilde topvoetballer Frenkie de Jong het Amsterdamse Ajax voor de Spaanse zon: FC Barcelona, een droom voor menig voetballer. Een maand eerder stonden wij in de startblokken om onze kwaliteiten te laten zien. Het visueel fraaie werk van Tribe Company moest worden omgezet in een eenvoudig te beheren website, waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Uiteraard moest de website levendig worden. Middels CSS hebben we de nodige animaties weten toe te voegen voor een extra dimensie.

Oog voor detail

Over elk detail is nagedacht. Van de animaties in het hoofdmenu tot aan het tonen van de geanimeerde tijdslijn van Frenkie de Jong. Uiteraard is de website door en door getest op alle mogelijke devices. Zo hebben we een gebruikerservaring weten neer te zetten die ongeacht de browser of het device altijd even spectaculair is.

Bij Webreact zijn we trots om voor deze website de techniek te verzorgen en de soepele samenwerking met Brewwwers en Tribe Company heeft gezorgd voor een razendsnelle en efficiënte oplevering.